Geopen hírek

Nagy a mozgolódás így ősz elején minden kiadónál, hiszen a nyári munka gyümölcse most érik be: ilyenkor jelennek meg jobbnál jobb könyvek.

A Geopen kiadónál is nagy a sürgés-forgás, hisz 2 könyvük is hamarosan a boltok polcaira kerül.

Az egyik a Vérbe öltözött Anna folytatása, ami A rémálmok lánya címet kapta.
A Vérbe öltözött Anna olvasásáig még nem jutottam el, de itt vár rám és elhihetitek nekem, hogy már nem sokáig váratom meg, ugyanis nagyon kíváncsi vagyok rá, hiszen sok jót hallottam és olvastam róla.
Hamarosan tehát írok erről a könyvről is, de most egy kis ízelítő a 2. részből:



Kendare Blake: A rémálmok lánya


"Hónapok teltek el, amióta a vérbe öltözött lány, Anna Korlova becsapta maga mögött a Pokol kapuját, de Cas Lowood, a híres kísértetvadász nem tudja kiheverni elvesztését.
Hiába mondják a barátai, hogy Anna miatta szállt alá, ő csak élőhalottként tengődik. A fiú tudja, hogy sosem talál rá a szerelemre egy élő lány oldalán, senki sem hasonlítható az ő halott Annájához. És csak őt látja mindenütt, vele alszik el és vele riad fel rémálmaiból. De valami nagyon nincs rendjén... Ezek nem képzelgések. Valahányszor megjelenik, látszik Annán, hogy a legválogatottabb kínzásokat kell kiállnia. Persze meg kell bűnhődnie tetteiért, de Cas úgy érzi, most rajta a sor, hogy viszonozza a lánynak, amit érte tett..."


Megjelenés: 2012. november 20.


Trailer:





Másik újdonság A kör c könyv lesz, ami szintén nagyon jó könyvnek ígérkezik.

Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren: A kör

"Épp hogy elkezdődött a tanév, amikor egy halott lányt találnak a suli egyik mosdójában. Mindenki öngyilkosságra gyanakszik, kivéve a hat lányt. Egyedül ők sejtik az igazságot. Egyik éjjel, amikor a hold kísérteties vörös színre festi az eget, a lányok találkoznak a parkban. Maguk sem értik, mi vezette őket oda, csak azt tudják, szükségük van egymásra a túléléshez. Boszorkányok lettek. Egy ősi prófécia szerint kiválasztottak.

A rejtélyes gyilkosság óta a gimiben már élet vagy halál a tét. És a lányoknak még sok mindent meg kell tanulniuk saját erejükről is. Pedig fogytán az idő, mert valami vadászik rájuk, és ha nem találják meg, nem pusztítják el az ismeretlent, akkor ők halnak meg…

Kiállhatatlan szülők, iskolai gondok, barátság, szerelem, varázslat és halál tölti be az ifjúsági regénytrilógia első kötetének lapjait."


Megjelenés: 2012. október 25.


Trailer:






A Kiadó ezzel a trailer-rel megnyerte a Jövőnéző Könyvtrailerverseny profi kategóriájának 2. helyezését. Gratulálok nekik!


A trilógiának már saját FB oldala is van, még több infóval és tudnivalóval:

Az biztos, hogy mindkét trailer nagyon félelmetes és hatásos lett. Egy kis ízelítő a könyvek hangulatából én személy szerint csak még jobban várom majd a két könyvet:)

1 megjegyzés:

martinelli írta...

Kedves Lena!
A Vándorköny ajándék könyvlánc játékra szeretnélek meghívni téged és az olvasóidat is. További részletek itt http://olvaso-naplom.blogspot.ro/2012/09/vandorkonyv.html

Mindenkit szeretettel várok.

Megjegyzés küldése

"Magical Template" designed by Blogger Buster